Arbetet med den nya hemsidan går framåt

Postad av på jan 16, 2010 i Om hemsidan | 0 kommentarer

Häromdagen hade jag ett möte om hemsidans utformning med vår tekniska support Burran på Folkhögskolan. Jag vill egentligen göra om Lobbyns hemsida från grunden. Framförallt vill jag att den ska bli mer attraktiv och användarvänlig. Det är också på tiden att gammalt material rensas bort så att strukturen på hemsidan blir enklare. Vi måste ta hänsyn till att Lobbyns verksamhet ser annorlunda ut idag. Vi arbetar inte längre med stora projekt utan mer med samverkan och lokala aktivteter och evenemang. Hemsidan måste representera vårt arbete på ett bättre sätt…

Burran och jag kom därför på att Lobbyns hemsida skulle kunna vara byggd på en blogg. Då skulle jag som webbredaktör få mer frihet och själv kunna uppdatera hemsidan som jag vill och framförallt när jag vill. Dessutom skulle alla besökare kunna kommentera det de läser. På så sätt skulle hemsidan bli mer interaktiv! Tänk vad häftigt det skulle vara om vi kunde diskutera olika saker på hemsidan!

Förhoppningsvis kan den nya fräscha hemsidan lanseras så snart som möjligt. Tills dess hoppas jag att ni har överseende med att det inte händer så mycket på den gamla hemsidan.

/Clara

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *