Nytt år, nya möjligheter!

Postad av på jan 28, 2010 i Okategoriserade | 0 kommentarer

Förra veckan föreläste Sveriges Kvinnolobbys ordförande Gertrud Åström på Stadsbiblioteket. Som vanligt bjöd hon på både humor och allvar. (Se föregående inlägg) I en tid när jämställdhetsfrågorna får allt mindre fokus och antalet kvinnor inom styrelser och ledningsgrupper fortfarande är få är det viktigt att informera och väcka tankar. Både kvinnor och män i världen, Sverige och Västmanland måste engagera sig! Därför finns Mälardalens Kvinnolobby.

Vi behöver ditt stöd för att under 2010 kunna fortsätta vårt arbete. Kom ihåg att betala din medlemsavgift! (Plusgirokonto 48 93 89-7. Företag/organisationer: 400 kr, privatpersoner: 200 kr, ungdomar i Tjejlobbyn: 100 kr)

 Som medlem i Mälardalens Kvinnolobby får du möjlighet att medverka och delta i alla Lobbyns aktiviteter. Du kan också vara med och påverka Lobbyns agenda och knyta viktiga kontakter med andra kvinnor i och utanför vår region. Har du synpunkter på eller tankar om frågor som du tycker Lobbyn borde ta upp får du gärna kontakta oss.

I anslutning till  Internationella Kvinnodagen kommer Lobbyn att arrangera en filmvisning på Elektra början av mars. Vi hoppas vi får träffa dig då. Mer information om evenemanget kommer inom kort!

 Med vänliga hälsningar

 Madélene Malvezzi, Ordförande Mälardalens Kvinnolobby

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *