Styrelsemöte

Postad av på feb 4, 2010 i Styrelsemöten | 0 kommentarer

Vi var en optimistisk och engagerad styrelse som samlades på Kvinnocentrum vid 18-tiden. Vi började med att gå igenom vårt senaste evenmang, det vill säga Gertrud Åströms föreläsning på Stadsbiblioteket. Alla var överens om föreläsnigen i sig hade varit både bra och tankeväckande. Därför kändes det extra synd att det kom så få åhörare. Nästa gång ska vi satsa mer på marknadsföring!

Vi fick också tillfälle att planera kommande aktiviteter. Med anledning av Internationella Kvinnodagen planerar Lobbyn att arrangera en filmvisning på biografen Elektra. Förmodligen kommer evenmanget att gå av stapeln den åttonde eller nionde mars. Det känns roligt att erbjuda något mer än ett vanligt seminarium! Förhoppningsvis kommer filmvisningen också att locka många besökare och även människor utanför Lobbyns traditionella målgrupp. Datumet för årsmötet spikades till den 15/4 kl 18.00. I samband med årsmötet ska Tjejlobbyn berätta mer om projektet Living Bridges som de genomförde i somras. (Mer information om årsmötet kommer senare.)

Vår kassör Linnéa redogjorde också för ytterligare bidrag från våra sponsorer. I dessa tuffa tider är vi glada att vi har så bra och pålitliga sponsorer som fortsätter stödja vår verksamhet.

(Våra huvudsponsorer är Mimer, ICA-Handlarna och Unionen. Vill du eller känner du någon som vill sponsra Lobbyns arbete får du gärna kontakta oss. Varje bidrag är värdefullt!)

Eftersom vi har så många viktiga aktiviteter både framför oss och bakom oss kommer Lobbyn att inom den närmaste tiden skicka ut ett extra nyhetsbrev. Håll utkik i brevlåda och mejkorg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *